Godt nyskabende nytår

17. december 2014

Klar til 2015 – Godt nyskabende nytår

Markederne er gået op / ned / til siden / i cirkler og … ingen steder. Det er udfordrende at tage beslutninger i en verden, der er præget af så stor usikkerhed, som vi har oplevet det i 2014. Hele tiden flyver tal, konklusioner og fremtidsudsigter fra kloge mennesker i hver sin retning. Hvordan manøvrerer man som virksomhed eller som person i dét?

Vi hører om mange versioner af jeres dagligdag gennem samarbejdet med leverandører og kunder inden for meget forskellige brancher. Og så tænker du nok ”her kommer svaret”. Beklager, der er altså ingen entydig konklusion… men trods alt er der en tendens til, at man holder lidt mere øje med omgivelserne, og heraf kommer en vilje til omstilling for at rykke med, når omgivelserne flytter på sig (igen). Det er ingen undtagelse her hos Jens Linde A/S.

Summen af 2014 er:
  • Holdet blev justeret og omrokeret da adm. direktør Jan Hammer valgte nye udfordringer. Det har vi udnyttet til at gøre organisationen mere fleksibel og salgsorienteret.
  • Ole Dam blev ansat sidste år som ansvarlig for at starte bilindretning igen. Ole har allerede tilført organisationen mange ideer og ny viden inden for salg, og således vil han fremover som salgsdirektør kunne arbejde målrettet med at udvikle salg og kundeservice professionelt.
  • Det fjerde 30 års jubilæum i firmaet blev fejret – Indkøber Niels Due fortsætter lidt endnu, selvom han gennem årene har lagt en kæmpe indsats ved firmaet.
  • En stor samarbejdsaftale blev startet med Hella Service Partner som et led i vores plan om, at vi med brede samarbejder kan udvikle nye services til gavn for kunderne.
  • Skat’s godkendelse af vores nye farvede nitter til fastgørelse af nummerplader er et godt eksempel på hvordan vi udvikler sortimentet. Vi har også flere gange i år haft undervisnings-besøg fra producenterne som gav bedre viden om produkter, især nyhederne.
  • Beslutning om flytning af firmaet blev taget – se 2015.

Vi kommer gennem 2014 med skindet på næsen. Nu er der sat gang i så meget som gør, at vi glæder os til 2015 på trods af alle ”de kloge mennesker”, og det kan i også godt gøre.

2015 i kikkerten
  • Vi starter 2015 i nye lokaler – det bliver stort! Der har længe været for lidt plads på Bødkervej, hvor firmaet har ligget siden etableringen i 1976. Vi sidder (næsten) ovenpå hinanden i administrationen, og der er ikke plads nok på hverken lager eller værksteder. Samtidig vil vi med flytningen til nye faciliteter signalere, at vores ambitioner skam også er voksende. Nu kommer omgivelserne bare til at matche.
  • Vi har planer om flere partnerskaber på tværs af brancher som kommer vores kunder til gode. I 2014 startede vi landsdækkende service på bilindretning samt mulighed for leasing af biler med en finansieringspartner. Første skridt videre i 2015 bliver at tilbyde leasing af større maskiner, så kunderne kan få spredt den økonomiske belastning.
  • Organisationsændringer: ”Ekspeditionen” bliver til ”Intern salg og service” for kunden har ofte brug for mere end ren ”ekspedition”, når de overvejer komplicerede produkter. Reparationer, forespørgsler og tilbud vil i høj grad blive håndteret herfra. Det ændrer som sådan ikke meget, måske blot mindre kø på telefon og mail.
  • Forbedring af hjemmesiden står også på planen, så det bliver nemmere at finde relevante oplysninger og inspiration fra vores kundeløsninger.

Med ønsket om et spændende, succesfuldt 2015 til alle kunder, partnere og leverandører,
hvor vi viser ”de kloge mennesker” at vi selv bestemmer retningen:Profil_CA

 

Glædelig jul og godt nyskabende nytår!

Fra hele holdet bag Jens Linde A/S