Jens Linde A/S i Vejle ansætter ny salgsbackup

3. februar 2022
Trine Petersen

Trine Petersen er tiltrådt som ny salgsbackup i Jens Linde A/S. Med sig ind i jobbet bringer hun en god portion erfaring fra lignende stillinger hos blandt andre fynske trælaster.

– Jeg glæder mig til at få en afvekslende arbejdsdag med en masse kundekontakt. I mit nye job bliver jeg nok lidt af en blæksprutte på kontoret, hvor jeg blandt andet skal hjælpe med indkøb og internt salg. Jeg glæder mig især til at give kunderne en god og professionel service, og de må gerne kunne mærke et smil gennem telefonen, understreger Trine Petersen, der er uddannet inden for kontor og salg.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os på 75 85 82 55 eller info@jenslinde.dk, hvis du har spørgsmål til vores produktsortiment, priser og løsninger.