Overfladerensning

 Kombinationen af rensemiddel og rensemetode er hemmeligheden bag bedre overfladerensning

 

Se eksempel på vores løsninger                    Se udvalg af produkter

overfladerensning
Spulerensning af flaske
Spulerensning
Rådgivning og service af spulerenser

Spulerensemaskiner

eller delevaskere er i princippet en meget kraftig version af opvaskeren derhjemme. Perfekt til eksempelvis alkalisk affedtning. Emnet der skal vaskes/affedtes (motordel, støbeform, værktøj, mv.) placeres i en kurv, låget lukkes og maskinen starter. Varmt vand og et rensemiddel spuler snavs og fedt af overflader med utrolig effektivitet.

Vi forhandler spulerensere og delevaskere i mange størrelser og kvaliteter fra bl.a. Magido og AquaClean.

Overfladerensning med ultralyd
overfladerensning til industri og transportbranche

Ultralydsrenseanlæg

er meget anvendelige til følsomme og særligt krævende emner, klinisk rensning samt affedtning. Vi forhandler alle typer ultralydsrensere i den  bedste kvalitet fra vores mangeårige partner, FinnSonic samt billigere modeller af eget mærke.

Se mere om ultralyd og hvordan det virker

Sandblæsningskabiner
Guyson sandblæser 4 armhuller
Sandblæs til mange typer overfladerensning

Sandblæsning

Overfladerensning med sandblæser er effektivt og hurtigt. Vi rådgiver om hvilken maskine der er den bedste til dit behov: en stor blæsekabine i superkvalitet fra Guyson, som er kendt for den stabile stråle eller en praktisk bordmodel til småopgaverne – eller noget derimellem.

Læs mere om sandblæsningsudstyr

Der er også rigtig mange typer blæsemidler som f.eks. aluminiumoxid, glasperler og forskellige kvaliteter af sand, der giver meget forskellige resultater. Spørg os om hvilket blæsemiddel du skal have til sandblæsningskabinen eller læs mere om blæsemidler.

overfladerensning

Rensemidler til alle typer snavs

Vores kemiprodukter til ultralydsrensning og spulerensere er produceret i Danmark. De er vandbaserede, miljøvenlige og biologisk nedbrydelige. Rensemidlerne er ekstremt effektive til bl.a. affedtning af metalemner.

 

Se udvalg af produkter til overfladerensning