Udfold inspirationen fra vores kunders løsninger nedenfor

Ren besparelse på lastvognsværkstedet

ren besparelse med spulerens
Titan oplevede hurtigt væsentligt renere emner og mindre energiforbrug.

Ved lastvognsværkstedet Titan i Nr. Alslev havde de problemer med at få en Magido spulerenser til at fungere som den skulle. Strømforbruget var højt fordi maskinen skulle vaske på 70°C og alligevel blev emnerne ikke ordentligt rene.

overfladerensning

Med en grundig service af spulerenseren og nyt rensemiddel i form af DST 3P til affedtning, blev emnerne helt rene og kunne samtidig anvendes direkte fra spulerenseren uden ventetid til afkøling. Temperaturen blev nemlig sænket til 45 °C, hvilket netop er muligt med DST’s produkter.

Værkstedsleder Bjarne Jensen er glad for at service, rådgivning og ny kemi kunne løse problemet, så der ikke skulle investeres i en ny spulerenser.

Problemløsningen:

Vi gennemgik spulerenseren grundigt for at se om der var defekter. Dyserne blev renset og indstillet korrekt. Derefter kørte vi en maskinrengøring som fjerner gamle belægninger og neutraliserer evt. rester hvilket kan tage fra 6-24 timer.

Til sidst påfyldes vand og renseprodukt,  maskinen blev opvarmet og man gennemførte en testvask med kundens emner.

 

Resultatet var RENE motoremner

Resultatet blev præsenteret for de folk som arbejder med spulerenseren, for de skal selvfølgelig være tilfredse. Brugerne fik en demonstration, så problemerne forebygges fremover og desuden udarbejdes der en konkret brugsanvisning med angivne mængder renseprodukt, tider og temperatur for de relevante emner. På den måde kan der spares vand, strøm og kemi, for vandbadet kan også holde længere.

Spulerenseren skal også være ren

Gennemgang af spulerenser
Spulerenseren trænger til rensning
Rensemiddel efter maskinrens
Renset spulerenser
Arriva busserne på værkstedet i Stilling får monteret endnu renere dele, endda med besparelser, efter vores gennemgang og rensning af spulerenseren.

Utilfredsstillende rensning af dele på trods af høj vasketemperatur og skift af bad, fik værkstedet til at bestille en gennemgang af maskinen.

Udgifter til opvarmning og forbrug af vand og rensemiddel blev reduceret, samtidig med at kortere vasketid og lavere temperaturer gør arbejdet på værkstedet nemmere. Mekanikeren skal nemlig ikke vente så lang tid på vaskeprocessen og afkøling af de vaskede dele. Arbejdsmiljøet bliver også bedre for vores rensemidler er mildere og virker ved lavere temperatur, så der kommer mindre damp.

 

Man sparer meget energi når:

500 l vand kun skal opvarmes til 45°C i stedet for 85°C som tilfældet er her.
500 l vand ikke skal udskiftes så ofte.
Der skal anvendes mindre mængde rensemiddel i vandet.
Vasketiden kan reduceres væsentligt.

Service af spulerensemaskinen
Rensning af spulerenser
Dyser fjernes for rensning
Spulerenser - tilstoppet og ren dyse

Først gennemgik vores specialist problematikken med en mekaniker og aftalte et forløb, der typisk består af:

  • Tjek af mekaniske dele
  • Påfyldning af vand og middel til rensning af spulerenseren
  • Afmontering af dyserne fra spulearmene for tjek af tilstopning og defekter
  • Aftømning af maskinrens efter tilfredsstillende resultat (Rens kører op til 24 timer efter behov)
  • Tjek af funktioner
  • Påfyldning af vand og optimalt  rensemiddel til opgaverne på værkstedet
  • Test-vask af beskidte dele for justering og korrekt vejledning
Motordele før rensning i spulerenseren
Motordele efter 10 min rensning i spulerenseren
Motordel før rensning
Motordel efter 5 min testrensning i spulerenseren

Vi tester selvfølgelig, at vaskeeffekten er forbedret efter rensning og justering. Det skal gøres med værkstedets egne beskidte dele for at få et realistisk resultat. På den måde kan vores specialist også komme med de bedste anbefalinger for indstillinger af temperatur, vasketid og blandingsforhold i badet.

Du skal ikke lade dig snyde af overfladen, der stadig ser snavset ud. Maskinrensningen vil fortsat opløse skidt og aflejringer. Dyser og temperatur er justeret, alle dele gennemgået og testet, rensebadet optimeret – maskinen er klar til brug!

Rensemidlet fra den danske producent DST-Chemicals er miljøvenligt, mildt (næsten alle varianter er uden mærknings-pligt) og samtidig ekstremt effektivt – også ved lave temperaturer fra 40°C.

Få optimeret jeres spulerenser
Kontakt vores specialister og hør mere om, hvad vi tilbyder.