BRUGER DU VÆRKTØJ?

Så er du endt det helt rigtige sted. I hvert fald hvis du har forstået betydningen af kvalitet på værkstedet, i servicebilen, i toppen af vindmøllen, på skibet, eller…

Vi har løst meget alsidige udfordringer med levering af det rigtige værkstedsudstyr. For eksempel:

 

Klik videre til nogle vores produkter inden for værkstedsudstyr

Værktøjsinventar   Trykluftværktøj   Akku-værktøj   Testudstyr   Div. værkstedsudstyr

Finder du ikke lige det, du søger, så skaffer vi det alligevel gennem af vores mange leverandører af værkstedsudstyr i kvalitet, der ikke svigter.

 

Se eksempler på hvordan vi arbejder med kunderne

Tilpassede værktøjsvogne til produktionslinje

Som totalleverandør leverede vi 15 vogne med lasergraveret værktøj og skumindlæg i de rigtige kvaliteter pakket til perfektion, så reparatørerne fik bedre arbejdsforhold og kunne arbejde hurtigere i pressede situationer!

Vi har tidligere leveret en værktøjsløsning samt ultralydsrensere til kunden, en større dansk medicinalvirksomhed. Efterfølgende så de et lignende behov på en anden produktionslokation og så var vi klar igen.

 

Værktøjsvogne med finesse

Sammen med kunden analyserede vi hvordan værktøjet skulle fordeles i skufferne og for at sikre total overblik over indholdet, blev der specialfremstillet skum-indlæg til skufferne. Derudover fik alt værktøj lasergraveret numre samt firmalogo så man ikke kan bytte rundt mellem vognene.

Når store produktioner går ned, kan det medføre meget store omkostninger – pr. sekund – og det er essentielt at reparatørerne har det helt rigtige værktøj ved hånden.

Ofte ser man at 30 – 40 % af indholdet i sådanne vogne ikke bliver brugt, men bare roder og forsinker arbejdet. Derfor var vores opgave at opbygge 15 ens værkstedsvogne fuldt udstyret med det rigtige kvalitetsværktøj placeret i den rigtige rækkefølge. Det giver forskellen for virksomheden og for medarbejderen i en presset situation.

Værkstedsvogne til industri og transportbranche

Én lift - syv bustyper

Busliften i funktion på det travle værksted ved Aarhus Sporveje

På grund af udskiftning af de gamle busser med nye, større bustyper, stod Aarhus Sporveje’s værksted i Hasselager med en ubrugelig lift. Jens Linde ApS skulle levere en ny tre-cylindret lift der kan løfte syv forskellige bustyper.

“Vi følte os i sikre hænder, da vi kendte Jens Linde fra tidligere. Vi havde kun én kontakt ved firmaet der stod som tovholder og  koordinator så det blev nemt for os” siger driftsleder ved Aarhus Sporveje, Lars Petersen.

Det er et travlt værksted og vi skulle udføre opgaven uden at forstyrre de andre vognbaner i drift. Derfor blev der afskærmet grundigt for støv og støj. Vi gik straks i dialog med vores tyske leverandør, FUCHS, der udarbejder garageplanen sammen med os og dermed sikrer at der er plads til de krævede syv bustyper.

Jens Lindes projektløsning omfatter: Rydning af lokale (fjernelse af den gamle ramme i gulvet), en ny grav/vognbane og selvfølgelig selve liften.

Den gamle vognbane med lift

Da vi tidligere har leveret og serviceret lifte på de to andre værksteder ved Aarhus Sporveje, blev vi glade for at skulle levere den næste løsning på værkstedet i Hasselager også.

Aarhus Sporveje har indgået en serviceaftale med Jens Linde ApS, som sikrer at den nye FUCHS lift samt deres andre lifte altid er fuldt funktionsdygtige og sikre.

Nu skal de bare køre busserne i stilling!

Værktøj til præcision og kvalitetskontrol

Snap-On momentværktøj

Når præcision er i højsædet, skal værktøjet leve op til kravene – også om 10 år

Det var baggrunden for vores levering af 96 momentnøgler i forskellige størrelser med årlig kalibrerings-turnus samt lasergravering til serviceværkstedet hos en dansk medicinalvirksomhed.

Præcision og kvalitetskontrol

De højteknologiske præcisionsforme hos kunden skal justeres og repareres med stor nøjagtighed og mulighed for kontrol. Det kunne vi levere værktøjet til gennem vores nye tyske leverandør, Carl Walter. Vi fandt sammen frem til en løsning bestående af:

Moment-skruetrækker

30 elektroniske ¼” moment-skruetrækkere med et arbejdsområde på 1-10 Nm. Skruetrækkerne har en enestående præcision på kun +/- 1% i toleranceafvigelse samt en masse praktiske detaljer som stort LED-display, overspændingsalarm, USB-interface og meget mere.

moment nøgler

66 elektroniske momentnøgler fra 5 – 600 Nm med udskifteligt hoved, LED farvedisplay, USB-interface og mange andre detaljer som bliver uundværlige i en produktion. Også disse har en toleranceafvigelse på +/- 1 %

Momentnøgle lasergraveres

Den usynlige laserstråle ses som en hvid plet. Graveringen kan ikke slides af.

Årlig kalibrering

Alle momentnøglerne blev lasergraveret med nummer og logo til brug ved den planlagte årlige kalibrering hos vores leverandør i Tyskland.

 

Se mere om Leverandørerne – Specialløsninger – Produkter