Verdensnyhed: Vandtæt værktøj på batteri

8. oktober 2015

Meget bliver nemmere med vandtæt værktøj på batteri

 

Strøm og fugt er en skidt kombination, det ved de fleste. Når fagfolk kommer ud i fugtige miljøer, må de bruge værktøj med ledning eller slange, ELLER, endnu værre, manuelt værktøj. En akku-maskine vil simpelthen gå i stykker efter kort tid i det fugtige miljø. Derfor har vi hentet en vaskeægte og vandtæt nyhed hjem fra USA.

 

Nemo: vandtæt batteri-værktøj 50mVerdens første batteridrevne OG vandtætte værktøj er kommet til Danmark, og der er julelys i øjnene på Daniel, som står bag ”fundet” fra USA (selvfølgelig med navnet NEMO).

Kunderne fortæller os jævnligt om fugt-udfordringer med el-værktøj, og det har ærgret os rigtig meget ikke at kunne tilbyde en ordentlig batteri-drevet værktøjsløsning. Men det kan vi nu! Med de nye NEMO boremaskiner og vinkelsliber, slipper brugeren for at bøvle med slanger og kabler, hvilket giver hurtigere løsning af opgaverne. Der er allerede STOR interesse!

Vandtæt værktøj, som her en vandtæt boremaskine på batteri, er velkommen i mange brancher: Selvfølgelig blandt erhvervsdykkerne, men også inden for VVS, offshore, fiskeri, auto-hjælp…  listen er (næsten) lige så lang som de el ledninger og trykluftslanger, det ikke længere er nødvendigt at håndtere.

Boremaskinerne fås i to versioner. Den blå som er til ”vådt arbejde” ned til 5 meters dybde, og den røde som dykkeren kan tage med på 50 meter vand. Vi har desuden også kunne tilføje en vinkelsliber til denne produktlinje.

Vi er meget begejstrede over at få forhandlingen af NEMO-værktøjet, som vi anser som en lille revolution inden for batteridrevet værktøj. Da vi allerede forhandler en del undervands- og andet specialværktøj, passer NEMO strålende ind i vores store udvalg.

Ring til Daniel og hør mere på tlf. 75 85 82 55 (han vil RIGTIG gerne fortælle om NEMO).

 

Se boremaskinen til 50 meter                Se boremaskinen til 5 meter