Frisk luft på autoværkstedet

Ventilation og udsugning til autoværksted

 

Ventilation og udsugning i lange baner

Skorstensgaard består af tre store og moderne autoværksteder, hvor der stilles krav til udstyr og omgivelser for at kunne levere resultater. Virksomheden skulle have rumventilation og udsugning på de nye faciliteter i Fredericia. Da vi tidligere gennem en grossist har installeret en velfungerende ventilationsløsning på værkstedet i Kolding, ringede de igen efter Jens Linde ApS.

Ventilation og udsugning på autoværksted

Skorstensgaard er i dag glade for den velfungerende ventilationsløsning. Indehaver Martin Skorstensgaard udtaler: “Vi var specielt glade for den fleksibilitet og hjælpsomhed, som Jens Linde ApS udviste under installationsarbejdet. De tilpassede processen, så vi ikke behøvede at lukke ned, hvilket er vigtigt i en travl hverdag”. Læs mere om Skorstensgaard

Ventilation og udsugning på autoværksted
Løsningen:

Projektleder Per udarbejdede en plan efter antal arbejdspladser og værkstedets kvadratmeter samt lavede en tidsplan for installationsarbejdet, der skulle passe ind i værkstedets arbejdstider.

Ventilation og udsugning på autoværksted

Den endelige løsning består af 5 slangeruller til udstødning samt rumventilation som modsvarer de aktuelle miljølovkrav om udskiftning af luften tre gange i timen. Derudover leverede og installerede vi processventilation til svejserøg samt en Guyson sandblæser som er vigtige elementer på et autoværksted.

Det blev dermed en samlet installation som er med til at sikre bedre arbejdsmiljø uden det kræver for mange ressourcer.