Sådan handler du med os

Salg_profil

Internt salg

De interne sælgere sidder klar ved telefon og mail, så du kan forespørge og bestille når det passer i dagens program. Hvis du ikke har de præcise specifikationer på det du mangler, så har vi erfaringen til at hjælpe dig – enten fra eget lager eller med tips om hvor du kan lede videre.

Levering

De “almindelige” varer kan vi afsende samme dag, men mere specielle varer kan tage længere tid, afhængigt af hvor langt væk vi får det hjem fra. Du kan hente varen på lageret i Vejle eller få sendt med fragtmand/post efter aftale.

Forsendelse/afhentning sker fra lageret dagligt sidst på eftermiddagen.

Eksternt salg

Du kan altid ringe efter en af vores sælgere, hvis du har en større udfordring eller vil have gennemgået mulighederne for at opnå bedre arbejdsforhold. Sælgerne har specifikke fagområder.

Find din kontaktperson

 
Aarhus Sporveje 03

Projekt: Udskiftning af bus-lift inkl. tilpasning af den eksisterende grav.

Projektstyring af Ventilation – Udsugning – Lifte – Renseanlæg

Du slipper for mange spekulationer ved at lade os stå for hele projektet. Du har én kontakt og vi styrer projektet fra start til slut – eller hvor langt det passer dig.

Eksempelvis kan vi står for jord/beton-arbejde, malearbejde, liftmontage og elektriker hvis du skal bruge en ny lift i værkstedet.

Service

Der er ofte penge at spare, hvis du vedligeholder i stedet for at vente til en eventuel reparation.
Vi sørger for at dit udstyr er driftsklar og sikkerheden i top.

Få f.eks. et serviceabonnement hvor montøren med passende frekvens kontrollerer vitale, bevægelige dele for funktionalitet og evt. slitage samt udskifter filtre, pakninger eller
andre udsatte sliddele.

GEBYR VED REPARATIONER

Vores tekniker kigger gerne på dit værktøj og vurderer om en reparation er mulig og økonomisk fornuftig.

Startgebyret ved modtagelse af værktøj er kr. 250,- ex. moms.

Gebyret bortfalder hvis reparationen udføres eller hvis der bestilles nyt værktøj i stedet for reparation.

Du får selvfølgelig en tilbagemelding om priser på reparation eller nyt værktøj samt forventet reparationstid inden vi begynder.

Her kan du læse vores almindelige salgs- og leveringsbetingelser for Jens Linde ApS. Siden åbner hos Flowconcept, som i 2023 har købt Jens Linde.