Udsugning til FTZ Akademi

Slangerullerne monteret på værkstedet i Odense

Kursisterne på FTZ Akademiet er sikret ren luft når de skal arbejde med bilerne på de fem undervisningsværksteder rundt om i landet. Vi har nemlig installeret slangeruller og limsug på de flotte faciliteter.

Slangeruller og limsug

FTZ har vi et godt og bredt samarbejde med, så det var en fornøjelse at kunne bidrage til udstyret på det populære akademi; ikke bare på ét værksted, men på alle fem.

Leder af FTZ Akademi, Hans Erik Kristoffersen udtaler:

”Vi ved hvad Jens Linde ApS står for og kender deres løsninger og fleksibilitet. Da det første værksted i Odense stod klar med velfungerende punktudsugning, var det således meget nemt løbende at bestille til de andre værksteder”

Limsug koblet på rørene ved en af værkstedspladserne

Løsningen i Odense

Vores projektleder gik i dialog med FTZ Akademi om krav til funktionalitet, størrelse på løsningen og antal værkstedspladser. Derefter fik kunden et oplæg og tilbud til godkendelse med valgte produkter til udsugning og tidsplan for montage.

Resultatet består af fire slangeruller med manuelt fjederoptræk til udstødningsgas monteret med gummimundstykke med tang samt et punktudsug på 4 meter med spalteskærm til lim-arbejde ved bilruder. Der blev opstillet en lavtrykssuger dimensioneret til den rigtige luftmængde.

På de fire andre undervisningsværksteder i Nørager, Aarhus, Haderslev og Frederikssund er der ligeledes monteret slangeruller og punktudsug svarende til antal værkstedspladser.

Læs om FTZ Akademi