iPad-vinderen er fundet – Vi siger ekstra tak!

13. januar 2014

Overvældet af de mange gode tilbagemeldinger på konkurrencen i forbindelse med lanceringen af vores nye hjemmeside, har vi udvidet vinderfeltet som tak for det arbejde deltagerne har lagt i det.

Et enigt udvalg af tre medarbejdere ved Jens Linde A/S valgte vinderen i et stærkt felt.

 

Vinderen Katja Ramsing og marketingmanager Kristina Høj

Vinderen Katja Ramsing med sin velfortjente iPad og marketingmanager Kristina Høj

Vinderen blev Katja Ramsing, marketing manager ved Zebicon i Billund, for hun har virkelig været i gennem hjemmesiden og da hendes kommentarer og ideer netop kan bruges konstruktivt, blev det vores valg.

Katja har selvfølgelig en faglig fordel fra sit arbejde, men hun formår altså at tage den almindelige brugers briller på.

Den glade vinder fik fredag d. 10. januar  overrakt en velfortjent iPad Air som tak for besvarelsen, da hun var på besøg hos os i Vejle.

Nu kommer det store arbejde med at implementere de mange besvarelser i hjemmesiden. Men når det så er gjort, vil vi fortsætte med at udvikle siden i den retning brugerne tager os!

 

 

Ekstra tak til toppen af deltagerfeltet

Flere deltagere har virkelig lagt meget arbejde i besvarelserne. Der kommer altså ikke iPad Air på bordet til alle, men vi har valgt at sige tak for besvarelserne til de tre deltagere som på anden vis har givet rigtig god respons. Derfor er der lækkerier på vej til

Mai Lassen (sygeplejerske) for en god, meget brugbar kritik af forsiden, som vi vil tage til os.

Henrik Andersen (Confero) for input af mere teknisk karakter til søgemaskine-optimering.

Henrik Mainz (FTZ) der har taget kundens briller på og kommer med en meget brugerorienteret tilbagemelding.