Elektrisk slædekanal til transit-lagerhal

På Brdr. Dahls centrallager i Randers er der travlt når de mange lastbiler skal igennem transithallen for at lastes eller tømmes. Porten er lukket og det skaber hurtigt behov for udsugning der kan bruges i forskellige positioner til flere typer køretøjer, for de står ofte i tomgang.

For driftsleder Per Thomassen var valget af slædekanalen også et spørgsmål om fremtidssikring i forhold til arbejdsmiljøet: “Det var vigtigt at den valgte løsning også er brugbar lang tid fremover. Med den elektriske slædekanal opfylder vi kravene og har den ønskede fleksibilitet i et travlt arbejdsmiljø.”

Hos Brdr. Dahl blev løsningen en ny installation med elektrisk slangerulle, slædekanal med strømskinne og vægstyring. Derfor valgte  vi at EXA-montørerne skulle udføre den del. Der var nemlig også et lille puslespil med at få slædekanalen til at passe med portskinnen.

Jens Linde A/S har rådgivet om løsningen og stod for projektering samt installering i samarbejde med den tyske leverandør EXA Absaug Technik GmbH. Vi bruger EXAs egne montører, hvis vi mener der skal ekstra ekspertise til for at sikre det bedste resultat.