Elektrisk slædekanal til transit-lagerhal

På Brdr. Dahls centrallager i Randers er der travlt når de mange lastbiler skal igennem transithallen for at lastes eller tømmes. Porten er lukket og det skaber hurtigt behov for udsugning der kan bruges i forskellige positioner til flere typer køretøjer, for de står ofte i tomgang.

For driftsleder Per Thomassen var valget af slædekanalen også et spørgsmål om fremtidssikring i forhold til arbejdsmiljøet: “Det var vigtigt at den valgte løsning også er brugbar lang tid fremover. Med den elektriske slædekanal opfylder vi kravene og har den ønskede fleksibilitet i et travlt arbejdsmiljø.”

Hos Brdr. Dahl blev løsningen en ny installation med elektrisk slangerulle, slædekanal med strømskinne og vægstyring. Derfor valgte  vi at EXA-montørerne skulle udføre den del. Der var nemlig også et lille puslespil med at få slædekanalen til at passe med portskinnen.

Jens Linde ApS har rådgivet om løsningen og stod for projektering samt installering i samarbejde med den tyske leverandør EXA Absaug Technik GmbH. Vi bruger EXAs egne montører, hvis vi mener der skal ekstra ekspertise til for at sikre det bedste resultat.