Ren besparelse på lastvognsværkstedet

ren besparelse med spulerens
Titan oplevede hurtigt væsentligt renere emner og mindre energiforbrug.

Ved lastvognsværkstedet Titan i Nr. Alslev havde de problemer med at få en Magido spulerenser til at fungere som den skulle. Strømforbruget var højt fordi maskinen skulle vaske på 70°C og alligevel blev emnerne ikke ordentligt rene.

overfladerensning

Med en grundig service af spulerenseren og nyt rensemiddel i form af DST 3P til affedtning, blev emnerne helt rene og kunne samtidig anvendes direkte fra spulerenseren uden ventetid til afkøling. Temperaturen blev nemlig sænket til 45 °C, hvilket netop er muligt med DST’s produkter.

Værkstedsleder Bjarne Jensen er glad for at service, rådgivning og ny kemi kunne løse problemet, så der ikke skulle investeres i en ny spulerenser.

Problemløsningen:

Vi gennemgik spulerenseren grundigt for at se om der var defekter. Dyserne blev renset og indstillet korrekt. Derefter kørte vi en maskinrengøring som fjerner gamle belægninger og neutraliserer evt. rester hvilket kan tage fra 6-24 timer.

Til sidst påfyldes vand og renseprodukt,  maskinen blev opvarmet og man gennemførte en testvask med kundens emner.

 

Resultatet var RENE motoremner

Resultatet blev præsenteret for de folk som arbejder med spulerenseren, for de skal selvfølgelig være tilfredse. Brugerne fik en demonstration, så problemerne forebygges fremover og desuden udarbejdes der en konkret brugsanvisning med angivne mængder renseprodukt, tider og temperatur for de relevante emner. På den måde kan der spares vand, strøm og kemi, for vandbadet kan også holde længere.