Værktøj til præcision og kvalitetskontrol

Snap-On momentværktøj

Når præcision er i højsædet, skal værktøjet leve op til kravene – også om 10 år

Det var baggrunden for vores levering af 96 momentnøgler i forskellige størrelser med årlig kalibrerings-turnus samt lasergravering til serviceværkstedet hos en dansk medicinalvirksomhed.

Præcision og kvalitetskontrol

De højteknologiske præcisionsforme hos kunden skal justeres og repareres med stor nøjagtighed og mulighed for kontrol. Det kunne vi levere værktøjet til gennem vores nye tyske leverandør, Carl Walter. Vi fandt sammen frem til en løsning bestående af:

Moment-skruetrækker

30 elektroniske ¼” moment-skruetrækkere med et arbejdsområde på 1-10 Nm. Skruetrækkerne har en enestående præcision på kun +/- 1% i toleranceafvigelse samt en masse praktiske detaljer som stort LED-display, overspændingsalarm, USB-interface og meget mere.

moment nøgler

66 elektroniske momentnøgler fra 5 – 600 Nm med udskifteligt hoved, LED farvedisplay, USB-interface og mange andre detaljer som bliver uundværlige i en produktion. Også disse har en toleranceafvigelse på +/- 1 %

Momentnøgle lasergraveres

Den usynlige laserstråle ses som en hvid plet. Graveringen kan ikke slides af.

Årlig kalibrering

Alle momentnøglerne blev lasergraveret med nummer og logo til brug ved den planlagte årlige kalibrering hos vores leverandør i Tyskland.