Tilpassede værktøjsvogne til produktionslinje

Som totalleverandør leverede vi 15 vogne med lasergraveret værktøj og skumindlæg i de rigtige kvaliteter pakket til perfektion, så reparatørerne fik bedre arbejdsforhold og kunne arbejde hurtigere i pressede situationer!

Vi har tidligere leveret en værktøjsløsning samt ultralydsrensere til kunden, en større dansk medicinalvirksomhed. Efterfølgende så de et lignende behov på en anden produktionslokation og så var vi klar igen.

 

Værktøjsvogne med finesse

Sammen med kunden analyserede vi hvordan værktøjet skulle fordeles i skufferne og for at sikre total overblik over indholdet, blev der specialfremstillet skum-indlæg til skufferne. Derudover fik alt værktøj lasergraveret numre samt firmalogo så man ikke kan bytte rundt mellem vognene.

Når store produktioner går ned, kan det medføre meget store omkostninger – pr. sekund – og det er essentielt at reparatørerne har det helt rigtige værktøj ved hånden.

Ofte ser man at 30 – 40 % af indholdet i sådanne vogne ikke bliver brugt, men bare roder og forsinker arbejdet. Derfor var vores opgave at opbygge 15 ens værkstedsvogne fuldt udstyret med det rigtige kvalitetsværktøj placeret i den rigtige rækkefølge. Det giver forskellen for virksomheden og for medarbejderen i en presset situation.

Værkstedsvogne til industri og transportbranche